Vind jij de theorie die bij je rijexamen komt kijken ook lastig om te leren? Dan is de dagcursus van DO-IT Rijschool Den Haag de perfecte oplossing. De theoretische dagcursus van DO-IT Rijschool Den Haag is een intensieve begeleidingscursus die jou optimaal voorbereidt op je theorie-examen. Het begrijpen van de lesstof en de (soms ingewikkelde) vraagstelling van CBR staat hierbij centraal, waardoor je tijdens je examen niet voor verrassingen komt te staan. De dagcursus is in groepsverband, wat betekent dat je niet alleen van je eigen vragen kunt leren, maar ook van die van je medestudenten.

Theorie in één dag

dagcursusGedurende één dag richt jij je helemaal op de theorie en aan het einde van de dag doe je je theorie-examen. De theoriedag duurt van 9.00 tot 16.00 uur wanneer je je theorie-examen op dezelfde dag aflegt, maar je kunt ook kiezen voor een dagcursus van 15.00 tot 22.00 uur wanneer je je theorie-examen de volgende dag doet. Omdat je je theorie-examen vrijwel direct na de cursus aflegt, is de slagingskans voor het behalen van je theorie-examen na het volgen van de dagcursus optimaal.

Wil je meer informatie over DO-IT Rijschool Den Haag of over de beste voorbereiding voor je theorie-examen? Neem dan vooral contact met ons op.

thomas davisthomas davis