FEBRUARI:

Theorie cursus van €69,- voor €1,-


vraag naar de voorwaarden. Vraag nu een proefles aan! * Adviseer een vriend/vriendin en verdien GRATIS rijlessen.
Jarenlange ervaring Hoge kwaliteits lessen Scherpe tarieven Flexibel lessen
Alle voordelen op een rijtje

In het kort

Taxi voorwaarden CCV

De minister van Verkeer en Waterstaat wil een zekere basiskwaliteit van het product 'taxi' garanderen voor de consument. Hiervoor is een diploma verplicht gesteld. U kunt het chauffeursdiploma taxi halen door te slagen voor twee examens. Het diploma toont aan dat u de eisen voor basiskwalificatie voldoet. Zonder diploma mag u het beroep niet uitoefenen. De examens voor het diploma kunt u doen bij CCV.
CCV biedt taxichauffeurs twee verschillende diploma's. Ten eerste is er het volledige chauffeursdiploma taxi. Hiermee mag u alle soorten taxivervoer verrichten. Daarnaast is er het beperkte diploma. Hiermee mag u slechts werkzaam zijn in een beperkt deel van het contractvervoer.

U moet het theorie- en het praktijkexamen taxi ook afleggen als u taxichauffeur bent geworden na 1 juli 2001 én uw chauffeurspas geldig is in de periode van 1 januari 2006 tot uiterlijk eind juni 2009. Check dus nu uw chauffeurspas voor de geldigheidsdatum! Hebt u aan de diplomaplicht voldaan? Dan kunt u met uw huidige chauffeurspas gewoon taxivervoer blijven uitvoeren. Hebt u per 1 januari 2006 niet aan de diplomaplicht voldaan?

Dan:
- moet u onmiddellijk stoppen met het vervoer
- krijgen u en uw werkgever bij controle een flinke boete
- is per 1 januari 2006 de geldigheid van uw chauffeurspas vervallen

Theorie / Praktijk CCV

Hier komt meer informatie.

Haal je taxi opleiding bij DO-IT Rijopleidingen

Rijschool DO-IT verzorgt de taxi opleiding naar CCV normen, onze instructeurs zijn allemaal vakbekwaam en staan daarom bekend om het hoge slagingspercentage. Wanneer u uw Taxirijopleiding afrond met een voldoende examen Theorie en Praktijk. Komt u in aanmerking met een officieel taxi diploma, afgegeven door het KIWA-register. Meld u meteen aan voor uw chauffeurspas.

Tarieven Taxi opleiding

Taxipas Volledig
2 dagen theoriecursus inclusief lunch
Theorie examen
Theorieboeken
6 uur praktijkles (vereeld in 2 blokken van 3 uur)
Praktijkexamen inclusief examenvoertuig
 
Prijs: € 950,00 inclusief 21% btw.
Nu inschrijven

Altijd in de buurt!

Kijk snel of DO-IT ook bij jou in de buurt rijdt.