Lesmethodes op maat

Rijschool DO-IT werkt uitsluitend met de meest ervaren instructeurs en instructrices. Ze zijn daardoor perfect in staat zijn hun kwalitatief hoogstaande lesmethodes af te stemmen op de individuele leerling. Je kunt er dan ook van verzekerd zijn dat je bij Rijschool DO-IT een lespakket op maat krijgt. DO-IT geeft al jaren de beste begeleiding bij het halen van je autorijbewijs.

Structuur in theorie en praktijk

Bij autorijden gaat het niet alleen over voertuigbeheersing, maar vooral ook over regelkennis en verkeersinzicht. De instructeurs van DO-IT rijopleidingen zorgen ervoor dat je alle belangrijke rijvaardigheden en bijbehorende disciplines op een toegankelijke en gestructureerde manier onder de knie krijgt.

Rijlessen

DO-IT uit Den Haag kijkt eerst naar je ervaring, lesniveau en wensen. Vervolgens stemmen onze instructeurs jouw lespakket daar volledig op af. Daardoor krijg je steeds een speciaal voor jou op maat gemaakte lesmethode. Daarnaast zijn de rijlessen flexibel in te delen, waardoor je ook in de avonduren en weekeinden lessen kunt volgen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het behalen van je auto rijbewijs bij Rijschool DO-IT? Vraag dan nu een proefles aan!

Spoedopleiding bij DO-IT

Binnen enkele dagen je auto rijbewijs B op zak? Via de spoedopleiding van DO-IT Rijopleidingen is dat zeker mogelijk! De voor jou op maat gemaakte spoedopleiding duurt vijf tot vijftien dagen. Daarbij zit je dagelijks drie uur achter het stuur. Meer weten over de spoedopleiding? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op!

thomas davisthomas davis