Proefrijles

DO-IT Rijschool Den Haag snapt het helemaal wanneer je eerst een les wilt uitproberen voordat je al je rijlessen gaat volgen om zo snel en veilig mogelijk je auto rijbewijs (B, BE) te behalen. Daarom bieden we je een vrijblijvende proefles aan. In deze proefles, die een heel uur duurt, krijg je rijles van een ervaren rijinstructeur. Deze kijkt naar jouw persoonlijkheid, maar ook naar je rijniveau en je ervaring. Na de proefles weet je niet alleen precies hoe wij werken, maar zie je ook hoe ver je al bent met je rijervaring. Onze rijinstructeur kan je dan een voordelig lespakket aanbieden dat speciaal afgestemd is op jouw niveau.

Voordelen van een proefles:

  • meteen lessen op jouw niveau
  • direct inzicht in de komende lessen
  • een helder financieel overzicht
  • je eigen rijinstructeur
  • je vaste lesauto

Vertrouwen tussen jou en je rijinstructeur is erg belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat de rijinstructeur en lesauto die je tijdens je proefles hebt uitgeprobeerd, tijdens je hele rijopleiding dezelfde blijven. Dit zorgt voor een vertrouwd gevoel, waardoor je optimaal kunt leren en dus sneller en veiliger je autorijbewijs haalt.

Vraag nu een proefles aan!

Wil je graag vrijblijvend kennismaken met DO-IT Rijschool Den Haag? Vraag dan nu een proefles aan! Dit kan eenvoudig door te bellen naar 085-8771477. Wij spreken dan met jou een datum en een tijd af en aan het einde van je proefles betaal je de eenmalige kosten van € 30,-. Wil je na deze proefles toch geen rijlessen bij ons volgen? Dan zit je nergens aan vast!

thomas davisthomas davis