Volg nu snel je rijlessen bij Rijschool DO-IT Delfgauw!

Als je in Delfgauw of in de omgeving van Delfgauw op een snelle en professionele manier je rijbewijs wil halen, dan moet je bij Rijschool DO-IT Delfgauw zijn! DO-IT Rijopleidingen Delfgauw heeft een bijzonder vernieuwende manier van rijles geven waarbij alles gericht is op jouw individuele rijvaardigheden.

DO-IT Rijopleidingen Delfgauw haalt daarmee het hoogste percentage kandidaten dat in één keer voor het rijbewijs slaagt van Delfgauw en wijde omgeving. Dus wanneer ook jij zo snel mogelijk je rijbewijs wil halen, vraag je vandaag nog een proefles aan, zodat je volgende week kunt beginnen met je rijlessen.

Delfgauw ligt tussen Delft en Pijnacker aan de N473 en de N470 en is voor een groot deel in de zogeheten Noordpolder van Delfgauw gebouwd. Door de komst van de Vinex-locatie Emerald ontwikkelde Delfgauw zich van een dorp met een paar honderd huizen naar een middelgrote plaats met enkele duizenden woningen. Met de aanleg van de N470, ten zuiden van Oud Delfgauw en Emerald, kent Delfgauw sinds 2008 een prima verbinding met Delft en Zoetermeer.

Klik hier voor meer informatie over DO-IT Rijschool Delfgauw.

thomas davisthomas davis